Facilitator

Quinten-Faust neemt als facilitator vooraf en tijdens je bijeenkomst veel werk uit handen. Quinten is een actieve luisteraar en vertaalt wat er wordt verwacht naar concrete actie:

samen met jou bereidt hij je thema-event, conferentie of bijeenkomst voor. Hij maakt een analyse van de verwachtingen en het publiek, doet een voorstel voor het programma en bereid het samen met je voor.

Tijdens de bijeenkomst zorgt hij met zijn enthousiaste, relativerende persoonlijkheid dat de uitgenodigde gasten/sprekers zich op hun gemak voelen en dat het publiek krijgt waar het voor komt.. Klik hier om een vrijblijvende intake te plannen!

 

Quinten-Faust gebruikt zijn achtergrond als manager in zijn werk, in combinatie met zijn ervaringen als theaterdirecteur en als masteropgeleid veranderkundige. 

 

Quinten-Faust werkt graag in de setting van een talkshow, ronde tafelgesprek of interviews met de gasten die de inhoud kunnen brengen. Hij betrekt , waar mogelijk en relevant, de zaal bij het gesprek, waardoor er sterke interactie is en elk onderwerp op een transparante en betrokken manier besproken kan worden. 

 

kostenindicatie: 1550,- (exclusief btw en reiskosten, inclusief voorgesprekken)

Meer informatie? Mail ons hier of bel 06-23299274